Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 48 times 0 Answers
0
و برای تمکن مالی اگه فرد متاهل باشه باید توی حساب خود دانشجو باشه یا همسرش کسی اطلاعی داره؟ شهریه سال اول هم باید توی حساب باشه یا فقط یه ترم کافیه؟
2021-09-12 10:55:00
Canada
مهاجرت
#برای تمکن مالی
0
Votes
0
Answers
48
Views
Similar Question:
#برای تمکن مالی
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00
#
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
49
Views
آیا درسته که بانک ها دیگه برای تمکن مالی از نرخ دولتی استفاده نمی کنند.
2021-09-01 13:44:00
#Saskatoon
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
میخواستم بدونم رمز ارز هم جزو دارای برای تمکن مالی بحساب میاد؟
2021-09-01 14:30:00
#Saskatoon
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
برای تمکن مالی داشتن سهام در بورس قابل قبوله؟ بعد قیمت ارز رو چند در نظر میگیرند؟
2021-09-07 05:07:00
#Saskatoon
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
برای تمکن مالی کانادا نوشته برای ۴ ماه ۱۰ هزار دلار کانادا باید تو حسابمون داشته باشیم خب من از ۴ ماه پیش که شاید پلنی برای ویزای دانشجویی نداشتم یا اصلا معلوم نبود بتونم پذیرش بگیرم نمیشه تمکن یک ماهه داد ولی با مبلغ بیشتر؟
2021-09-12 12:45:00
#Canada
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
لطفا اگه کسی واقعا مسلطه و تجربشو داره منو راهنمایی کنه برای تمکن مالی ما دو نفریم و توی دراو ۲۰ اگوست دعوتنامه گرفتم برای دونفر طبق قانون باید ۱۶۵۰۰ دلار کانادا تمکن اراعه بدیم من مبلغ حدود ۱۲۰ ملیون تومن توی بورس دارم(کارگزاری مفید) میشه راهنمایی کنید من دقیقا باید چکار کنم و اینکه ایا این مبلغ کافی هست؟چون واقعا نمدونم ملاک محاسبه تبدیل ارز چیه؟ یکی از به من گفته نرخ ازاد و ملاک قرار بده و یسری ام میگن نرخی که بانک مرکزی اعلام مکنه ملاکه لطفا اگر کسی تجربشو داره راهنمایی کنه
2021-09-19 03:02:00
#Saskatoon
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
دارم مربوط به تمکن مالی، یعنی با کلی تحقیق هم هنوز به جواب نرسیدم، اگر کسی تجربه داره ممنون میشم که جواب بده برای تمکن مالی باید هزینه یکسال دانشگاه+ هزینه زندگی+ بلیط هواپیما باشه ؟ یا فقط هزینه زندگی که همون ۱۰۰۰۰ دلار هست؟
2021-09-28 14:23:00
#Canada
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
دارم مربوط به تمکن مالی، یعنی با کلی تحقیق هم هنوز به جواب نرسیدم، اگر کسی تجربه داره ممنون میشم که جواب بده برای تمکن مالی باید هزینه یکسال دانشگاه+ هزینه زندگی+ بلیط هواپیما باشه ؟ یا فقط هزینه زندگی که همون ۱۰۰۰۰ دلار هست؟
2021-09-28 14:25:00
#Quebec City
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
برای تمکن مالی ۳ ماهه زمان کمتر رو میشه با پول بیشتر جبران کرد؟ و نرخ تبدیل رو ملاک همون نامه بانک میزارن یا با نرخ دیگه ای محاسبه می کنن؟
2021-10-01 01:55:00
#Saskatoon
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
برای تمکن مالی چه مبلغی باید قبل از ایجاد پروفایل تو حساب باشه و اینکهصندوق آینده ساز بانک آینده و گنجینه زرین شهر بانک شهر و صندوق لوتوس بانک پارسیان مورد قبول هست ؟
2021-10-07 10:52:00
#Saskatoon
[برای تمکن مالی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
در مورد تمکن مالی اگه کسی هست که بگه کدوم بانک خدمات بهتری میده و متن نامش به متن مورد نظر نزدیکه ممنون میشم مبنای امروز قیمت دلار برای محاسبه تمکن مالی چقدره؟
2021-09-07 22:59:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
ببخشید دوستان اگه فردی کانادا باشه میتونه دعوت نامه به تعداد بفرسته یا فقط به یک نفر؟
2021-04-18 01:59:58
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
،، از خدمتتون من 600تومن رو تقریبا دارم2ماه تو حساب نگه میدارم،27شهریور میشه دوماه البته،الان به واسطه این نوسانات دلار،دارم77 میلیون هم فردا به حساب اضافه میکنم میخواستم بدونم برای این 77میلیون چه توجیهی میتونم بیارم؟میتونم بگم سیوینگ بوده؟بعد ممکنه بگن تا الان کجا بوده و چرا20روز اخر داری میریزی؟ چون میخواستم فاکتور فروش طلا ارائه بدم براش،ولی مثل اینکه هی بخوام فاکتور فروش ارائه بدم جالب نیست،چون یک فاکتور فروش زمین هم برای اون 600تومن دارم ارائه میدم پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما??
2021-08-29 09:48:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
به ،،میخواستم اگر کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه،۳۶ سالمه،کارشناسی ارشد نرم افزار،۱۰ سال سابقه تدریس و کارهای آزمایشگاهی در دانشگاه،منتها سابقه بیمه ای ندارم،ولی گواهی اشتغال دارم،ایلتس ۶ دارم،متاهل،همسرم ۴۲سال سن،کارشناسی ارشد هواشناسی،۱۰سال سابقه کار مرتبط با بیمه و ایشون هم ایلتس ۶دارن،و یک فرزند سه سال و نیم هم داریم،آیا ما برای ساسکوچوان شانسی داریم؟ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-09-03 04:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
من تو پروفایل اکسپرس انتری نامه نوتیفیکیشن آف اینترست برای آلبرتا برام اومده کسی هست که از پروسه اقدام برای کاندیدا شدن اطلاع داشته باشه باید ایمیل بزنیم یا فرمت خاصی داره که مثلا پروفایلی باید باز کنیم یا همین اکسپرس رو آپدیت کنیم یکم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?
2021-08-31 03:36:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal